Εικόνα και Ήχος

Αναλαμβάνουμε Εγκαταστάσεις για Εικόνα & Ήχο

ΕΙΚΟΝΑ & ΗΧΟΣ

Τα συστήματα καταγραφής και μετάδοσης ήχου και εικόνας έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και είναι πια απαραίτητα εργαλεία για συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να εγγυηθούν την εποπτεία ενός χώρου χωρίς την παρουσία ανθρώπου, ενώ η εικόνα και ο ήχος μπορεί να μεταδοθεί μετά από συμβάν σε προεπιλεγμένο σημείο απομακρυσμένης εποπτείας ενώ ταυτόχρονα καταγράφεται τοπικά.

Η μετάδοση γίνεται συνήθως με τις τηλεφωνικές γραμμές μέσο internet ή με κατευθείαν κλήση στο σύστημα καταγραφής.

Όσο καλύτερα γίνεται η μεταφορά αυτή, τόσο το κόστος ενός τέτοιου συστήματος ανεβαίνει μια που το υλικό του συστήματος χρησιμοποιεί ποιο ακριβούς αλγόριθμους συμπίεσης.

Επίσης χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο επικοινωνίας δεδομένων TCP / IP μπορούμε να περάσουμε on - line εικόνα και ήχο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Adsl με ταχύτητα 384 /128.

Η μεταφορά μπορεί να γίνει και ασύρματα είτε με ασύρματο δίκτυο σε χώρους που έχουν μεταξύ τους οπτική επαφή, είτε δορυφορικά
μέσο internet .

Εάν έχετε ανάγκη εποπτείας ενός χώρου με την εγκατάσταση μιας δικτυακής κάμερας χωρίς την παρουσία υπολογιστή ή σας ενδιαφέρει εκτενέστερη παρακολούθηση με την εγκατάσταση πολλαπλών καμερών σε μεγαλύτερο χώρο, μπορούμε να μελετήσουμε τον χώρο σας και να προτείνουμε την λύση αυτή που θα σας καλύψει.