Θυροτηλεοράσεις

Αναλαμβάνουμε τις Εγκαταστάσεις Θυροτηλεοράσεων

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Οι περισσότερες σύγχρονες κατοικίες απαιτούν διάφορα συστήματα ελέγχου και εσωτερικής επικοινωνίας, που σκοπό έχουν να διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των ενοίκων τους.
 
Τα συστήματα αυτά μπορεί να ξεκινάνε από ένα απλό θυροτηλέφωνο και να φτάνουν μέχρι σύνθετα συστήματα παρακολούθησης και ενδοσυνεννόησης, ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και τις ανάγκες της κατασκευής.

Μια μικρή εξοχική κατοικία
για παράδειγμα, μπορεί να μην χρειάζεται τίποτε παραπάνω από ένα θυροτηλέφωνο ενός σημείου για να επικοινωνούμε με τους επισκέπτες μας και να ανοίγουμε την πόρτα από απόσταση. Σε μια μεγάλη βίλλα πολλών επιπέδων όμως, οι απαιτήσεις για ασφάλεια είναι αυξημένες.

Συνήθως θα υπάρχουν περισσότερες από μία είσοδοι που πρέπει να ελέγχονται, ενώ θα πρέπει να μπορούμε να ανοίγουμε τις πόρτες από διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι. Η ακουστική επικοινωνία με την πόρτα ίσως να μην επαρκεί, οπότε είναι απαραίτητο να βλέπουμε και ποιος μας χτύπησε το κουδούνι.

Τέλος, τα συστήματα έγχρωμης θυροτηλεόρασης μπορούν να δεχτούν και μονάδα μνήμης εικόνων, για την καταγραφή των επισκεπτών, είτε απαντήσαμε στην κλήση είτε κατά την απουσία μας.