Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Πολύχρονη Εμπειρία απο το 1993

100% Ικανοποιημένοι Πελάτες

Τεχνική Υποστήριξη

Η NETWAR μέσο του υπεύθυνου προσωπικού της, μετά από επιτόπιο έλεγχο του προς εγκατάσταση χώρου, μπορεί και δίνει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε οποιαδήποτε μορφή καλωδίωσης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη μέθοδο της εγκατάστασης των σωστών υλικών σύμφωνα με τις επιταγές των προτύπων καθώς και των ειδικών οδηγιών των κατασκευαστών τους.

Η εμπειρία μας, αλλά και οι γνώσεις που χτίζουμε κάθε μέρα στην εγκατάσταση Ισχυρών και ασθενών δικτύων (Data, τηλεφωνίας και συστημάτων ασφαλείας), μας δείχνουν ότι, η σωστή μελέτη και πρόβλεψη επεκτάσεων, η χρησιμοποίηση αξιόπιστων υλικών, σε συνδυασμό με τον σωστό τρόπο εγκατάστασής τους, εγγυάται τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία ενός δικτύου και κάνει πιο προσιτές τις μελλοντικές επεκτάσεις.

 Η μόνιμη συνεργασία μας, με μεγάλες εταιρίες του χώρου, η συνεχή ενημέρωση του δυναμικού μας και η επαφή μας με τον διαρκώς εξελισσόμενο τομέα της Δομημένης Καλωδίωσης, μας κατατάσσει ανάμεσα στους πρώτους που εφαρμόζουν τα νέα τεχνολογικά υλικά στον τομέα αυτό.

Οι δραστηριότητές μας όμως, επεκτείνονται και σε άλλους τομείς Δομημένης Καλωδίωσης, όπως συστήματα συναγερμού, κλειστά κυκλώματα εικόνας και ηχητικά κυκλώματα. Επίσης εκτός την κατασκευή αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη και επίβλεψη των έργων.
 
 Με υπευθυνότητα λοιπόν και όρεξη για δημιουργία, πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας δώσουμε την ορθότερη τεχνολογικά λύση, ώστε να επιτυγχάνεται όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόδοση με το μικρότερο κόστος, έχοντας ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας.